2008 m. gegužės 10 d., šeštadienis

Įvertink darbuotoją.

Darbo įvertinimas svarbus kiekvienam. Labai įdomu kaip vertinate mus. Jūsų nuomonė yra didelis akstinas keistis ir dirbti vis geriau. Ačiū už ją.

24 komentarai:

Unknown rašė...

Holywood Star!!!!

Anonimiškas rašė...

2009.01.09 dieną 21:00 buvo atvežta mano mama į KMUK skubios pagalbos skyrių su greitąja iš Jonavos. Su dideliu pilvo skausmu, ji serga plaučių vėžiu ir cukriniu diabetu. Būklė buvo tikrai kritiška, ją nuvežė atlikti tyrimus. Priėmime laukėme 7 valandas ir apie jos būklę niekas neimformavo. Pradėjome patys teirautis seselės, pavardės nežinom, nes neturėjo kortelės užsisegusi, bet kolegos kreipėsi "Daiva" tamsiais plaukais. Pasiteiravus, kokia būklė ir kiek laiko užtruks tyrimai, ji pasiūlė įžeidžiančiu tonu važiuoti ten kur bus atliekami tyrimai greičiau, ir liepė sėsti ir laukti. Ir pagrasino iškviesti apsaugą jei nepasitrauksime nuo langelio. Toliau stovėjome prie langelio ir laukėm kol pasakys apie pacientės būklę, tuo metu sėdėjo 3 darbuotojos ant kėdžių, viena mergina prie kompiuterio lankėsi svetainėje "www.one.lt", o į mūsų prašymus nekreipė dėmesio ignoravo. Pralaukus dar valandą, užkalbinome praeinančius atsitiktinai daktarus, kurie tik tada pasakė kas ir kaip. Norėtume, kad tokie darbuotojai daugiau nebedirbtų tokioje vietoje, nes iš jų nesulaukėm jokio supratimo ar užuojautos, tik pašaipų ir grasinimų.
Mindaugas Rimdeika

Anonimiškas rašė...

Gerb.Mindaugai dėkui už komentarą, Jūsų nuomonė tikrai svarbi ir labai vertinga. Tai skatina mus keistis.
Kęstutis

Anonimiškas rašė...

Aciu kad atkreipete demesi i mano komentara,tikiuosi kad kiti ligoniu artimieji nesulauks tokio abejingumo.M.Rimdeika

Anonimiškas rašė...

2009.02.02 mane apie 14valandą, greitosios pagalbos automobilis atvežė iš auto įvykio. Nepamenu nei vienos mane prižiūrėjusios sesutės vardo. Buvau šoko būsenoj. Man ir dabar prisipildo akys ašarų, kaip jos mane globojo, kaip guodė... Patikėkit manim, aš gal prieš dvi savaites buvau patyrus "malonų" Marijampolės SPS aptarnavimą. Buvo klaiku, kaip leidžia merdėt žmogui. O čia, pas jus, aš pasijutau visiškai saugi ir mylima, kaip pacientė. Galbūt, kad po avarijos, kad jauna mergina, kad važiavau viena, kad automobilis netaisomas, o aš, kaip paaiškėjo po rentgeno, nesulūžau, nesutrupėjau ir apskritai gyva... Galbūt... Galbūt todėl mane supo šiluma. Bet faktas, tas, kad aš sulaukiau pačio šilčiausio viso mane aptarnavusio personalo rūpesčio. Ne tik aš, bet ir kiti, greta gulėję pacientai. Noriu, kad tądien dirbusieji žinotų, jog aš esu labai dėkinga! Težinau gydytojos pavardę, tai Vilija Rodovičienė. Dėkoju sesutėms, kurios tą dieną globojo 7 lovą.
O aš pasveiksiu, sustiprinsiu sutrenktas kojas...
Eglė A.

Anonimiškas rašė...

Jūsų padėką būtinai perduosiu personalui. Dėkui už gerą žodį.
Kestutis

Anonimiškas rašė...

sakykite, ar uz rezidentu darba savaitgaliais ir naktimis mokama daugiau nei paprastas darbo dienas?

Kestutis rašė...

Dėl rezidentų darbo apmokėjimo reikėtų teirautis podiplominių studijų skyriuje. Jei baisu tai padaryti personaliai, klauskite to per savo atstovus. Tikrai nežinau darbo apmokėjimo sąlygų, nes darbo sutarčių asmeniškai su rezidentais nesudarinėju.

Asta rašė...

Nėra normalu, kai tyrimų (kraujo, šlapimo)atsakymų reikia laukti 3 valandas. Niekas neskuba prieiti prie langelio ir atkreipti dėmesį į atvykusįjį. Matyt, daugiau dėmesio sulaukiama, jei atvyksti su greitąja.
Tačiau prasidėjus apžiūrai, nustačius diagnozę, personalo dėmesio netrūksta. Puikiai dirba gydytoja A. Dautartienė. Sėkmės jai.

L.R. rašė...

Dėkoju skubios pagalbos skyriaus medikėms - slaugytojai E. Ruzgienei ir gyd. R. Januškevičiūtei, už suteiktą pagalbą, padrąsinančius žodžius bei šypsenas. Nuoširdus ačiū. Kantrybės Jūsų sunkiame darbe. L. Račkauskienė. 2010.05.28, 3-ias "kambarėlis".

Kęstutis rašė...

Būtinai perduosiu Jūsų žodžius personalui.
Sėkmės ir sveikatos Jums.

Valentina rašė...

Iš visos širdies norime padėkoti skubios pagalbos skyriaus slaugytojai E. Ruzgienei už nuoširdų slaugymą, rūpestį sunkiu momentu.
Sekmės Jums visur ir visada.
2010-05-31
Valentina.

Kestutis rašė...

Dėkui, labai. Jūsų padėką perduosiu personalui. Stiprios sveikatos jums.

Anonimiškas rašė...

Nuoširdus ačiū gydytojui Ratkūnui, slaugytojoms E. Ruzgienei, S. Skupeikienei ir visam skubios pagalbos skyriaus personalui už suteiktą pagalbą. Sėkmės Jums 2010-08-13

R. Tverjanavičienė

Kęstutis rašė...

Nuoširdus ačiū už mūsų skyriaus personalo darbo įvertinimą. Sėkmės ir sveikatos Jums.

Paulius rašė...

11.01.08 apie 3val. ryto buvau atvežtas i KMUK SPS dėl kelio girnelės išnirimo. Dėkoju gyd. J.Mikšiui;J.Stanišauskienei. Taip pat dekoju gyd. J.Bartusevičiui už pagalbą bei konsultacijas po girneles astatymo. Dėkingas taip pat tą naktį dirbusiam visam SPS personalui už profesionalią pagalbą bei palaikymą. Sėkmės darbuose Jusu kolektyvui.
Paulius

Kęstutis rašė...

Pauliau, sveikit. Tikiuosi, kad ateityje traumų išvengsite ir mūsų paslaugų neprireiks. Jūsų padėką perduosiu personalui.

Anonimiškas rašė...

Rašau norėdama padėkoti Jūsų vadovaujamam personalui, kuris suteikė man skubią pagalbą, esant dideliems pilvo skausmams.buvo atlikti reikalingi tyrimai, paskirta specialistų apžiųra, paskirtas gydyma. Ko pasekoje šiandien aš jaučiuosi puikiai.
Gerb. skyriaus vedėjau, labai norėčiau, kad mano vardu padėkotumėte tiems specialistams, kurie prisidėjo prie skubios pagalbos suteikimo. kreipiausi 2011-06-11 tarp 17-23 val.
pagarbiai
Inga Makarevičienė
Kazlų Rūda
Sveikatos Jums patiems, visam personalui, stiprybės bei pakantumo jūsų darbe linkiu iš visos širdies

Vytenė rašė...

Ačiū gydytojui (įtariu rezidentui) Tadui Petkvečiui už šiltą ir gydančią šypseną bei rūpestį 2011 06 06, 17.20 į KMUK SPS man atvykus su dideliais galvos skausmais. Dėkoju Jam!

Kęstutis rašė...

Gerb.Inga, tikrai smagu girdėti, kad galėjome "paremontuoti" Jūsų pilvuką :), tikiuosi jis ir toliau veiks puikiai. Jūsų padėkas būtinai perduosiu personalui. Geros sveikatos Jums.

Kęstutis rašė...

Gerb. Vytenę, dėkui Jums už laiškutį. Tadui spaudžiu dešinę, o Jums linkiu sėkmės.

Anonimiškas rašė...

Malonu matyti ,kad klinikos skubios pagalbos skyriaus vadovas palaiko tiesioginį kontaktą su pacientais. Ne kiekvienoje Lietuvos klinikoje tai galiu pamatyti. Džiugu, kad tokia bendravimo kultūra ateina kartu su vadovu ir į valstybines organizacijas.
O.N.

Kristina Sakevičienė rašė...

Nuoširdus ir didelis Ačiū gydytojai V.Rudovičienei, slaugytojom A.Senavaitytei, L.Gorodeckienei, konsultantam, visam SPS dirbusiam personalui 2015-06-18 ir 2015-07-03 dienomis, kurie man padėjo suteikti pagalbą už malonų bendravimą ir atliktus tyrimus bei paskirtą gydymą. Sėkmės ir kantrybės jums sunkiam, bet reikalingam darbe.

Anonimiškas rašė...

2017 m rugsėjo 25 dienos viena Kauno Klinikų skubios pagalbos personalo darbuotoja buvo itin nemaloni su paciente, kuri buvo atvežta greitosios pagalbos automobiliu, skundėsi skausmais širdies plote, juntamais širdies 'permušimais', pykinimu, silpnumu. Priėmimo darbuotoja ne tik šiurkščiai elgėsi su ligone (ir kitais atvežtais pacientais), bet ir drįso piktai iškalbėti, kodėl į juos pacientė kreipiasi, kad nėra jokio reikalo bei preteksto taip daryti ir pan. Manau medicinos darbuotojai toks elgesys ir iškalbėjimas yra netinkamas ir neleistinas, juolab kai atvežtam pacientui dar nebuvo atlikti jokie tyrimai, neapžiūrėjo nei vienas kompetentingas gydytojas - specialistas. Priėmėja pacientei liepė pasirašyti tuo metu, kai buvo matuojamas deguonies kiekis kraujyje ir širdies plakimo dažnis. Šis matuoklis dedamas ant piršto, pacientei buvo uždėtas ant dešinės rankos, su kuria žmogus ir pasirašinėja. Žodžiu esame pasipiktinę, kad medicinos darbuotojai neturi nei profesinės, nei žmogiškosios etikos ir nesilaiko net bendrų elgesio normų. Pacientai, atvežami į skubios pagalbos skyrių tikrai nevažiuoja šiaip sau, ir tikrai ne tam, kad būtų apšaukti bei išsityčioti iš personalų darbuotojų.